Home / Geen onderdeel van een categorie / Topmerken supplementen

Topmerken supplementen

Topmerken supplementen

De lijst van bestaande supplementenmerken is lang. Er is een jaarlijkse wedstrijd, genaamd “Supplement Awards”, die de beste merken ter wereld in een bepaald jaar selecteert. De winnende merken worden door de consument zelf gekozen en door het verkoopaantal (we zullen een nieuwe post publiceren over de resultaten van de wedstrijd van dit jaar). Nu zal Zumbu je kennis laten maken met enkele van de traditionele topmerken op de markt, alsmede met een paar belangrijke feiten daarover.

WEIDER – Verreweg het oudste merk ter wereld. Zij waren degenen die Arnold Schwarzenegger sponsorden toen hij bodybuilder was. Zij hebben Mega Mass uitgevonden – het product dat de naam van bijna elk gainer product dat daarna verscheen geïnspireerd heeft.

Twinlab en Ultimate Nutrition – Respectievelijk het tweede en derde oudste merk. Beide merken zijn jarenlang bestsellers geweest (met name Twinlab).

Optimum Nutrition en Met-RX-On produceert het best verkopende supplement ter wereld (100% Wei Gouden Standaard) en is een van de meest populaire merken in de Verenigde Staten. Met –RX, hoewel niet erg bekend in Portugal, is erg populair in de Verenigde Staten en is ook de officiële sponsor van de wedstrijd World’s Strongest Man.

BioTech, USN, Olimp en ActivLab – Dit zijn de vier meest populaire Europese merken. Olimp en ActivLab hebben veel certificaten en hun laboratoria worden beschouwd als de meest geavanceerde laboratoria met betrekking tot onderzoek en ontwikkeling van kwaliteitsproducten.

Gold Nutrition – Het eerste Portugese merk. Dit merk is meer gericht op uithoudingssport, maar het beschikt over producten die helpen om elk doel te bereiken. Het sponsort vele Portugese atleten, waaronder Jéssica Augusto, Naide Gomes en João Garcia.

Muscle Pharm – Hoewel pas opgericht in 2010, maakte dit merk een verrassend snelle groei door. Assault (in 2011 en 2012 beschouwd als het beste pre-workout product ter wereld) heeft veel bijgedragen aan de populariteit van het merk. Combat Powder is ook een van hun producten, momenteel in veel landen een bestseller.

Om alle merken die bij Zumbu verkocht worden te bekijken, klik gewoon op ALLE MERKEN BEKIJKEN.

Comments

De informatie in dit artikel betreft alleen de mening van de auteur.

Over Zumub.com

Zumub.com
Zumub.com

Check Also

protein and weight loss

De aanbevolen hoeveelheid eiwitten tijdens het afvallen

Gewicht verliezen is een onderwerp dat altijd de aandacht van mensen opwekt, vooral als het ...

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *