Home / Geen onderdeel van een categorie / Hamburger om zomer te herinneren

Hamburger om zomer te herinneren

hamburger

Mis je zomer? Wat dacht je van barbecue om die zonnige dagen te herinneren met een drank in je hand? Het goed nieuws is dat barbecue gebeurd wanneer we dat willen! En dat willen we! Ook al zit het weer er niet misschien niet mee, geen probleem. Wat we echt nodig hebben is een goede hamburger met een heerlijke saus erbij om ons te herinneren aan de warme dagen. Misschien helpt het ook om je ogen te sluiten en de verwarming aan te zetten. Maar ter zake, onze suggestie vandaag: hamburger met barbecuesaus of ketchup, gezondere (en veganistische ook) versie!

Je hebt nodig:

  • Hamburger – we raden aan om kalkoen of kip te kiezen (thuis in blokjes gesneden, zodat je de borst kunt kiezen die het magerste deel is), maar de burger is van jou! Voor veganisten en vegetariërs hebben we een 5-sterren optie: de Zumub’s seitan en lupine burger. Eigenlijk is deze laatste optie voor iedereen die een smakelijke en vleesloze optie wil.
  • Brood – Zumub’s eiwitten brood is zonder twijfel een veel goedkopere versies qua macro’s en zit boordevol eiwitten. Als je wil, kun je kiezen voor een ander soort brood, meer conventioneel, maar je moet rekening houden met het feit dat het meestal meer calorieën heeft en minder voedzaam is.
  • Aanvullingen – hier kun je je creativiteit de vrije loop laten en je burger personaliseren. We raden champignons, paprika, uien of tomaten aan. Je kunt een aantal van deze ingrediënten combineren en vergeet de klassieke sla niet!
  • SausZumub’s Ketchup of Barbecuesaus. Beide 0% vet, laag in suiker en calorieën. Toch klaar om het verschil te maken in je maaltijd en van je burger iets fantastisch lekkers te maken!
  • Kaas? Als je bezig bent met afvallen, wil je dit misschien overslaan; voor degenen in het tegenovergestelde proces kan het een goede aanvulling zijn. Toch is het nooit een slecht idee om bewust te zijn: kies een optie met minder verzadigd vet en misschien geen lactose.
Barbecue Saus Nul Vet
De ideale aanvulling op je maaltijden, zonder schuldgevoel.

Kopen

Hoe maak je een hamburger?

Nou, we denken niet dat dit een gesprek is dat we moeten hebben, maar het ziet er altijd goed uit in recepten, dus…:

  • Grill je burger. Als je op een pan kookt met antiaanbaklaag hoef je misschien geen vet te gebruiken voor de bereiding, anders raden we Zumub Bak Spray aan om je te helpen;
  • Bereid je aanvullingen voor. Je kunt ze sauteren of braden voordat je ze toevoegt (wij raden het laatste aan). Nogmaals, Zumub Bak Spray kan je beste vriend zijn;
  • Rooster je brood als je een warmere, knapperigere versie wil;
  • Stel de hamburger samen zoals je wil.

Na dit alles hoef je alleen nog maar te genieten. En ons bedanken, hiervoor kun je de opmerkingen sectie gebruiken om dat te doen, als het niet te veel vragen is.

Comments

De informatie in dit artikel betreft alleen de mening van de auteur.

Over Zumub.com

Zumub.com
Zumub.com

Check Also

Banaan en chocolade chip muffins: gezonde versie!

We zijn terug met nog een recept om te eten en meer te willen! Deze ...

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *