Home / Recepten / Eiwit Koffie Cheesecake op komst!

Eiwit Koffie Cheesecake op komst!

eiwit koffie cheesecake

Welkom op een nieuwe vrijdag en dus bij een nieuw recept en samenwerking van Zumub. Nieuwsgierig wat deze week ons brengt? Dat zou je moeten zijn, het is een koffie cheesecake!

We willen niemand alarmeren, maar we denken dat we het perfecte ontbijt hebben gevonden, of beter gezegd, een perfect ontbijtidee. Vooral voor degenen die niet zonder koffie kunnen om wakker te worden en de dag op de beste manier te beginnen.  

In samenwerking met onze partner Ilaria Scampolotti, presenteren we de eiwit koffie cheesecake. Het is ook een goed idee voor een post-workout of een zoete en voedzame snack.

Wat betreft de ingrediënten, de meeste zijn te koop bij Zumub en de rest heb je waarschijnlijk in je voorraadkast thuis. Je weet al dat we heel praktisch zijn en dat we je leven niet ingewikkelder willen maken. 😊

Voor wie even genoeg heeft gelezen, hier is het recept:

Zumub Pindakaas Glad
Uw perfecte bondgenoot om de beste tussendoortjes te bereiden – 100% Natuurlijk!

Kopen

Ingrediënten:

Voor de bodem

Voor de crème

Bereiding

  • Meng de ingrediënten voor de bodem en vorm de bodem; als je een kleine vorm hebt zal het gemakkelijker zijn om met de ingrediënten te werken!
  • Laat de bodem rusten in de koelkast terwijl je de crème bereid
  • Meng de ingrediënten van de crème en plaats het in de vorm, bovenop de bodem
  • Laat de cheesecake een nacht in de koelkast staan
  • Garneer met wat granolavlokken en koffiebonen (optioneel)

Vergeet niet naar Ilaria’s Instagram te gaan voor meer geweldige recepten en inhoud, waaronder deze heerlijke eiwitten koffie cheesecake.

Voor nu nemen we afscheid, maar we beloven dat we volgende week terug zijn met weer een recept dat de moeite waard is. Welke andere recepten die we hebben gepubliceerd trokken het meest je aandacht? 🤔

Wat dit idee betreft, we denken dat het goddelijk is en dat het belooft dat je er goed uitziet in je huis. Probeer het en laat ons de resultaten zien!

Comments

De informatie in dit artikel betreft alleen de mening van de auteur.

Over Zumub.com

Zumbu.com provides the largest selection and lowest prices on supplements in Europe, with over 8000 different products. Free shipping or 24/48H delivery options for all EU countries.

Check Also

Hamburger om zomer te herinneren

Mis je zomer? Wat dacht je van barbecue om die zonnige dagen te herinneren met ...

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *